Reïntegratietrajecten

Sinds 2017 werk ik ook samen met Caprilli Coaching & Training. Als onderaannemer voer ik voor hen reïntegratietrajecten uit voor UWV, Gemeente en zakelijke klanten van Caprilli.

Caprilli Coaching is een reïntegratiebureau met een wel heel bijzondere specialisatie, namelijk de inzet van paarden voor mensen, ook wel ‘paardencoaching’ genoemd.

Reïntegratie dienstverlening

Juist door deze specialisatie met de paarden behalen wij hele goede resultaten in onze reïntegratiedienstverlening. Dit kan zijn om werknemers vanuit de ziektewet te laten terugkeren op de werkvloer, maar ook ter preventie van ziekteverzuim. Immers; voorkomen is beter dan genezen. En moet/wil een werknemer begeleid worden naar een andere baan, dan verzorgen wij ook outplacement trajecten.

Zijn mensen eenmaal in een uitkeringspositie beland bij het UWV of de gemeente, dan verzorgen wij als contractpartij van deze instanties de reïntegratiebegeleiding om mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ weer te helpen bij herstel en balans, zodat zij weer kunnen terugkeren naar actieve deelname aan de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. 

Paardencoaching

Door paardencoaching in te zetten, kan heel snel ontspanning bereikt worden bij mensen. En ontspanning is de start van herstel. Onze cliënten geven aan dat ze het fijn vinden om met de paarden samen te werken, aangezien je door een paard altijd onvoorwaardelijk gezien en geaccepteerd wordt.

Dit geldt ook voor mensen die geen ervaring met paarden hebben, of er zelfs een beetje bang voor zijn; na de eerste ontmoeting met het paard ontstaat vanzelf verbinding en vertrouwen. Hoe paardencoaching precies werkt, kun je lezen op de website van Caprilli Coaching: https://www.caprillicoaching.nl/paardencoaching/

Senior Caprilli Coach

Als Senior Caprilli Coach werk ik voor Caprilli Coaching in de regio’s Gooi Zuid, Amersfoort, Gelderland en Utrecht.

Caprilli leidt de eigen mensen op tot professioneel en gecertificeerd reïntegratiecoach met als specialisatie paardencoaching, waarbij de kwaliteit en zorgvuldigheid in de begeleiding van mensen altijd gewaarborgd is. Tevens staat Caprilli voor het welzijn van de paarden die ingezet worden.

Door als onderaannemer voor Caprilli te werken, kan ik op mijn paardencoachlocatie in Achterveld UWV cliënten de regio Gooi Zuid, Amersfoort, Gelderland of Utrecht alle trajecten aanbieden die het UWV beschikbaar heeft. Via de volgende link vind je meer informatie over de diverse trajecten die er zijn en hoe je je kunt aanmelden: https://www.caprillicoaching.nl/uwv-reintegratie-met-paardencoaching/

Opleidingsinstituut tot (Paarden)Coach

Daarnaast is Caprilli een erkend opleidingsinstituut voor het UWV, zodat de opleidingen tot (Paarden)Coach vergoed kunnen worden voor mensen die een uitkering ontvangen. Neem hiervoor graag contact met ons op.

Caprilli Intervisie Workshops

Voor collega paardencoaches bieden wij ook intervisie workshops aan, om de geleerde technieken binnen de paardencoaching te onderhouden en de vaardigheden te blijven verbeteren. Meer informatie hierover, vind je in bijgevoegd document: Caprilli Intervisie Workshops voor paardencoaches

Aanmelden

Wil je meer informatie over een UWV reïntegratietraject of wil je je opgeven voor een paardencoach intervisie workshop? Stuur dan een email aan claudine@caprillicoaching.nl.