Life Coaching

Loop jij vast op bepaalde gebieden, maakt je hoofd overuren en loop je jezelf regelmatig voorbij? Doe jij je uiterste best om alle ballen in de lucht te houden, maar kom je daardoor niet meer aan jezelf toe? Of is het zelfs gewoonte (geworden) dat jij jezelf onderaan je prioriteiten lijstje zet? En ben je daarbij ook nog eens veel kritischer voor jezelf dan je voor anderen bent? Dan help ik je graag om hier verandering in te brengen en om op een andere, voor jou positievere manier in beweging te komen!

Als Life Coach begeleid ik je door te luisteren, vragen te stellen en je waar nodig te confronteren. Hiermee help ik je om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken waardoor je je bewust wordt waar patronen en belemmerende overtuigingen vandaan komen, die je in de weg zitten om in je kracht te komen. Door deze patronen te doorbreken en vanuit je gevoel en kracht naar jezelf en je omgeving te kijken wordt je je bewuster van je eigen doelen, kwaliteiten, dromen en verlangens. Deze inzichten helpen je vervolgens weer bij het maken van keuzes om dingen anders te gaan doen.

Met LifeCoaching komen we snel tot de kern en nemen we alle facetten van je leven onder de loep. Dus kom je bijvoorbeeld met een werk gerelateerde vraag, dan beperken we ons niet alleen tot dat deel van je leven. Privé, werk, relaties, alles staat nu eenmaal met elkaar in verbinding. Ga je tijdens je werk regelmatig over je grenzen of voel je jezelf onzeker op de werkvloer, dan herken je die eigenschappen waarschijnlijk ook wel in privé situaties.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik als coach voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag een afspraak met je voor een gratis intake gesprek.
Tijdens dit gesprek bespreken we wat jouw hulpvraag is en of ik de juiste persoon ben die jou bij jouw hulpvraag kan begeleiden.

Het is ook mogelijk om indien gewenst LifeCoaching en Paardencoaching te combineren in een traject.