Life Coaching

Loop jij vast op bepaalde gebieden, of loop je jezelf juist voorbij? Doe jij je uiterste best om alle ballen in de lucht te houden, maar kom je daardoor niet meer aan jezelf toe? Als Life Coach begeleid ik je door te luisteren, vragen te stellen en je waar nodig te confronteren. Hiermee help ik je om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken waardoor je je bewust wordt waar patronen en belemmerende overtuigingen vandaan komen en hoe je deze kunt doorbreken. Dit maakt je bewuster van je doelen, kwaliteiten, dromen, verlangens en helpt je bij het maken van keuzes om dingen anders te gaan doen.

Met LifeCoaching komen we snel tot de kern en nemen we alle facetten van je leven onder de loep. Dus kom je bijvoorbeeld met een werk gerelateerde vraag, dan beperken we ons niet alleen tot dat deel van je leven. Privé, werk, relaties, alles staat nu eenmaal met elkaar in verbinding. Ga je tijdens je werk regelmatig over je grenzen of voel je jezelf onzeker op de werkvloer, dan herken je die eigenschappen waarschijnlijk ook wel in privé situaties.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik als coach voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag een afspraak met je voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jouw hulpvraag is en of ik de juiste persoon ben die jou bij jouw hulpvraag kan begeleiden.