Over Claudine

Ik ben Claudine Boeijen-Backhuijs (45); getrouwd en moeder van twee dochters. Het begeleiden van mensen die, op wat voor manier dan ook, vastlopen in hun leven heeft er van nature bij mij altijd al ingezeten. Naarmate de kinderen ouder werden (de oudste is inmiddels volwassen) en ik meer ruimte kreeg, kreeg ik steeds meer de behoefte om professioneler aan de slag te gaan met het begeleiden van mensen.

De erkende LifeCoach opleiding van het Atma Instituut sloot hier helemaal op aan. Na het behalen van mijn diploma in 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en aansluitend ben ik nog een jaar assistent mentor geweest bij de LifeCoach opleiding van het Atma instituut.

Mijn werkwijze als LifeCoach is uitnodigend om je liefdevol en begripvol naar jezelf en situaties te laten kijken maar ook confrontatie en humor zal zeker voorbij komen in onze sessies.

Mijn LifeCoach opleiding heb ik aangevuld met de Basisopleiding Paardencoaching en de verdiepingsmodules Systemische Paardencoaching en Paardencoaching voor Kinderen bij Caprilli Coaching & Training.

Naast mijn Coachpraktijk werk ik ook part-time als Personal Assistant.