Over Claudine

Ik ben Claudine Boeijen-Backhuijs (50), getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Het begeleiden van mensen die vastlopen in hun leven heeft er bij mij van nature altijd al ingezeten. Om uiteindelijk ook professioneel met coaching aan de slag te kunnen gaan ben ik de erkende LifeCoach opleiding aan het Atma Instituut gaan volgen.

Na het behalen van mijn Lifecoach diploma in 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en aansluitend ben ik nog een jaar assistent mentor geweest bij de LifeCoach opleiding van het Atma instituut.

In 2015 heb ik bij Caprilli Coaching en Training de gecertificeerde opleiding Paardencoaching en daarnaast de verdiepingsmodules Paardencoaching en Trauma, Paardencoaching en Dementie, Systemische Paardencoaching en Paardencoaching voor Kinderen gevolgd.

Sinds 2017 werk ik naast mijn eigen praktijk ook als onderaannemer voor Caprilli Coaching & Training. Voor hen verzorg ik Re-integratietrajecten (Modulair en WerkFit) voor het UWV. Klik op Caprilli Coaching - Re-integratie voor meer informatie hierover.

Ik kom zelf uit een ondernemersgezin, heb in commerciële binnendienst functies gewerkt, 10 jaar een hondentrimsalon aan huis gehad wat fijn te combineren was met het gezinsleven toen onze kinderen nog jong waren en naast het coachen heb ik 9 jaar als Management Assistant en Personal Assistant gewerkt. Drie jaar geleden was mijn coachpraktijk inmiddels zo doorgegroeid dat ik me volledig ben gaan focussen op het coachen..

Als Coach onderzoek ik samen met jou waar jij tegenaan loopt en waar dit vandaan komt. Met jouw inzichten en de tools die je krijgt leer je om keuzes te maken om oude patronen te doorbreken. Mijn coachstijl is motiverend, uitnodigend, uitdagend om je uit je comfort zone te laten bewegen, soms confronterend en waar gepast ook zeker met humor. Ik sta naast je bij jouw proces om je krachtige basis te (her)ontdekken, deze bewust in te leren zetten en om oude beperkende overtuigingen om te leren buigen naar nieuwe mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak hoe we samen voor meer zelfvertrouwen, balans, rust, meer mildheid voor jezelf en vooral ook meer plezier in jouw leven kunnen zorgen? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend intake gesprek om samen te kijken of ik de juiste coach voor jou ben..