Testimonials

  • Na een bijzondere vakantie wil ik je nogmaals danken voor een coaching die nog even nasudderde. Ik heb in mijn spontaniteit en met mijn hoofd en gevoel in balans keuzes gemaakt. De klaprozen bloeien weelderig, mijn interne criticus houdt wat vaker haar mond en de prinses op de erwt realiseert zich steeds vaker dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Nogmaals dank voor je professionele betrokkenheid.

  • Vanwege het gevoel dat ik vastliep met een aantal dingen in mijn leven heb ik mijzelf een aantal coachingssessies bij Claudine gegeven. Met haar kennis én rustige en warme persoonlijkheid heeft zij mij inzichten en handvatten aangereikt waarmee ik weer verder kon

  • Door goed te luisteren en nadere vragen te stellen, wist Claudine de vinger precies op de zere plek te leggen. In 6-7 sessies ben ik me bewust geworden van (aangeleerde, negatieve) gedachtenpatronen en heb ik handvatten meegekregen om anders/positiever naar bepaalde zaken te kijken. Van bewust onbekwaam ging ik naar bewust bekwaam en langzaamaan naar onbewust bekwaam. Claudine heeft de beste versie van mijzelf, namelijk mijn daadwerkelijke “ik”, weer bij me naar boven gehaald.

  • Ik heb mijn coachingstraject bij Claudine als heel prettig ervaren. Ik voelde me gelijk vanaf de eerste kennismaking op mijn gemak en ze weet heel snel een sfeer van vertrouwen te creeeren. Ik had een duidelijk beeld van de punten die ik wilde behandelen tijdens het traject (werkgerelateerd), maar ik had niet verwacht dat het zo’n inpact zou hebben op alle vlakken. Dankzij het traject bij Claudine ben ik zelfverzekerder en sta ik steviger in mijn schoenen. Niet alleen in mijn werk maar ook privé ben ik daardoor enorm gegroeid!

  • In een moeilijke periode met een van mijn kinderen vond ik het lastig om controle los te laten. Dit resulteerde in ruzie en een onzeker kind. Ik zocht handvatten om de controle-freak in mij milder te krijgen, zodat mijn kind wel de begeleiding zou krijgen die het nodig heeft, i.p.v. een “boze en zeurende” moeder achter zich aan, die het goed bedoeld maar het averechtse bereikt. Na de intake een heel goed gevoel en zijn we aan de slag gegaan, al stond ik er eerst wat sceptisch maar ook open tegen over. Toen jij met mij aan de slag ging, ging er een wereld open. Letterlijk weet jij de schilletjes af te pellen en de zere plekken aan te wijzen. Ik heb geleerd eerlijk naar mijzelf en anderen te kijken en niet gelijk zo hard te oordelen en vooral te veroordelen. Ook naar mijzelf toe. Je hebt me laten zien hoe je kunt meedenken i.p.v. gelijk te zeggen “Je moet dit of dat doen…”. Dit werkt erg goed en biedt nu openingen tot een eerlijk gesprek waar eerder een preek door mij afgestoken werd. Dit alles heeft inmiddels als resultaat dat mijn kind in alle rust heeft kunnen ontdekken wat het wil, en zelf beslissingen heeft genomen. Of dit de juiste beslissing is, zal de toekomst uitwijzen, maar ze heeft hem zelf genomen. De dikke winst is dat ik nu als moeder niet meer in de nek hang, maar een moeder ben waarvan mijn kind weet dat het bij mij terecht kan als het dat nodig heeft. En dat geeft ons beide enorm veel rust en zijn langzaamaan weer dichter bij elkaar aan het komen, terwijl ik tegelijk bezig ben met loslaten. Claudine, heel erg bedankt dat je mij zo geholpen hebt bij mijn zoektocht naar mijn innerlijke rust”